Laadukkaat käsilaukut ja salkut Turusta

Soita ja kysy lisää!

Liikkeestämme löydät upeat, italialaiset käsilaukut niin juhla- kuin arkikäyttöönkin. Lisäksi tarjolla on kattava valikoima erilaisia salkkuja. 

Merkkilaukkujen lisäksi tarjolla on myös kattava määrä edullisempia vaihtoehtoja. Autamme sinua valitsemaan omaan käyttöösi parhaiten sopivan mallin.

Kätevät salkut

Valikoimissamme on monipuolinen määrä erilaisia salkkuja arki- ja työkäyttöön. Myös läppärisalkut ja muut vastaavat tuotteet kuuluvat tarjontaamme. Koska jokaisella on yksilölliset tarpeet ja toiveet, henkilökuntamme opastaa sinua löytämään juuri oikean salkun.

Näyttävät käsilaukut

Käsilaukkuvalikoimissamme on monia italialaisia laatumerkkejä, muun muassa Tosca Blu ja Alessia. Löydät liikkeestämme ainutlaatuisia ja aitoja nahkalaukkuja sekä lisäksi esimerkiksi kangaskasseja. Tarjolla on myös edullisempia malleja, jotka sopivat hyvin arkikäyttöön. Yksi asia on kuitenkin varma: käsilaukkujemme avulla erotut massasta. Tule ostoksille tai ota yhteyttä ja tiedustele lisää!


Muista myös korjauspalvelumme, jos vanha laukkusi meni rikki!

Tervetuloa!

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan merkkilaukkuihimme tai muihin tuotteisiimme ja tekemään upeita löytöjä. Liikkeemme ovi on avoinna juuri sinulle, ja kynnys sisään astumiselle on haluttu pitkää matalana. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä ja tiedustella lisää tuotteistamme tai laukkukorjauspalvelustamme.

Soita ja kysy lisää!

Tuotemerkkejämme mm.: